Even voorstellen (fractieleden)

Even voorstellen (fractieleden)

11 februari 2020 0

Ik ben Pieter de Boer, 33 jaar, getrouwd en vader van 1 dochter. In het dagelijks leven ben ik projectmanager bij Piet Brouwer elektrotechniek te Urk.

Mijn motivatie om actief te zijn in de politiek is de laatste jaren sterk gestegen. Dit omdat ik als vader graag wil dat mijn dochter in de toekomst nog de vrijheid heeft zoals een aantal jaren geleden. De politieke partij die mij het meeste daarbij aansprak was de Partij Voor de Vrijheid.

Hendrik Wakker heeft mij voor de gemeenteraadsverkiezing van 2018 benaderd om actief te zijn voor de plaatselijk partij van de PVV, sindsdien ben ik aangesloten bij de Urker fractie van de PVV.

Hier zet ik mij graag voor in, om plaatselijk niet mee te gaan in de gekte van duurzaamheid en islamisering van Nederland. Ik lever graag mijn bijdrage voor de veiligheid van de inwoners van Urk en de plaatselijke economie.

Onze plaatselijk partij geniet de afgelopen jaren een groeiende achterban en ik willen graag de stem laten horen van onze achterban.