Fractieleden

Hendrik Wakker
Raadslid

Mijn naam is Hendrik Wakker en ik ben 23 jaar oud. Sinds 2018 zit ik in de Urker gemeenteraad als raadslid voor de PVV. De afgelopen jaren heb ik de partij op Urk verder opgebouwd en heb ik mijn bijdrage geleverd in de Urker gemeenteraad. In het dagelijks leven heb ik een kalletjen en studeer ik Hebreeuwse taal en cultuur & Midden-Oosten studies op de universiteit.

Stuur Hendrik een e-mail. Klik op de knop:

Stuur Hendrik een e-mail
Pieter de Boer
Fractielid

Mijn naam is Pieter de Boer, 34 jaar en getrouwd.

Ik ben werkzaam bij Piet Brouwer Elektrotechniek als lead engineer. Sinds 2018 lid van de fractie PVV Urk, waarbij ik graag tijd vrij maak om ons mooie dorp te vertegenwoordigen in de Urker PVV fractie.

 

Stuur Pieter een e-mail. Klik op de knop:

Stuur Pieter een e-mail
Gerrit van Urk
Fractielid

Ik ben Gerrit van Urk, 34 jaar oud,  getrouwd en vader van 4 kinderen.

In het dagelijks leven ben ik werkvoorbereider en uitvoerder bij De Reimert Groep in Almere.

Bij de betonbouw en het zuster bedrijf Ubink bouw en onderhoud. Daarnaast hou ik mij nog bezig met  de veiligheid bij onze KAM afdeling. Sinds 2018 betrokken bij PVV Urk, en namens de fractie lid van de raadswerkgroep omgevingswet.

 

 

Stuur Gerrit een e-mail. Klik op de knop:

Stuur Gerrit een e-mail
Jan Meindert Keuter
Statenlid

Min naam is Jan Meindert Keuter,  en ik ben 62 jaar oud. Ik ben betrokken bij de PVV sinds 2019 als burgerlid van de provinciale staten van Flevoland en sinds Januari 2020 als lid van de Provinciale staten van Flevoland. Mijn persoon is betrokken bij de plaatselijke PVV te Urk.

Ik ben getrouwd en wij hebben 5 kinderen, 2 zoons en 3 dochters. Ook heb ik 14 kleinkinderen. Ik werk als werkbegeleider en OR-secretaris van de organisatie Concern voor Werk bij het project Mit eenkanger te Urk. Verder ben ik kerkelijk en maatschappelijk actief.

Stuur Jan Meindert een e-mail. Klik op de knop:

Stuur Jan Meindert een e-mail
Jan Post
Fractielid

Mijn naam is Jan Post en ik ben 26 Jaar oud. Ik ben betrokken bij de lokale fractie van de PVV sinds begin 2021.Verder ben ik getrouwd en werkzaam als accountmanager in de visindustrie op ons mooie Urk.

 

 

 

 

 

Stuur Jan een e-mail. Klik op de knop:

Stuur Jan een e-mail
Jan Wakker
Fractielid

Sinds 2018 betrokken bij de PVV Urk. Getrouwd, 1 dochter. In het dagelijks leven ben ik planner.

Toen Hendrik Wakker in 2018 zijn zetel behaalde voor de Partij Voor de Vrijheid, heb ik mij daarna vrij snel bij deze partij aangesloten. Landelijk stemde ik al PVV. In 2019 stond ik op de kieslijst voor PVV Flevoland, waarbij ik persoonlijk ontzettend veel stemmen haalde. Daar was ik ontzettend dankbaar voor en dit resultaat gaf mij het mandaat om door te gaan met de opbouw van de partij op Urk.

Stuur Jan een e-mail. Klik op de knop:

Stuur Jan een e-mail